Greenline Yachts försäljning i Sverige har våren 2018 fått ny återförsäljare.

Det blev Alo Streimann på Losttoys Yachts som fick uppdraget i Greenlines nya försäljningsorganisation eftersom han är en av de som sålt flest Greenline i Världen. Losttoys har i dag ett 10-tal kontor i Europa och det blir företaget Losttoys Scandinavia AB som Sveriges Greenlineförsäljning sker genom. Det blir jag, Jan Duda som får ansvaret att driva försäljningen i Sverige. Min erfarenhet av Greenline genom att ägt två Greenline 33 sedan 2012 som jag även visat på mässor hoppas jag kommer väl till användning i målet att få fler Greenliners i Sverige. Losttoys har även en uppbyggd serviceorganisation och vi kommer kunna serva både nya och befintliga Greenlineägare.

Under juni öppnar vi vårt kontor i nyrestaurerade Vårby Hamn & Marina (f.d. Regal Marin)

Vi kommer ha kontor på den nya bryggan och läget är perfekt, alldeles bredvid E4 och kurva. I marinan kommer vi ha båtar för visning och provkörning. Första båten vi får in blir nya Greenline 39 som även fanns med på årets Båtmässa i Stockholm. Till båtmässan Allt för Sjön 2019 siktar vi på att ha 3 modeller att visa. Vi har beställt de första exemplaren av nya Greenline NEO som vi tror blir succé på den svenska marknaden.

Nyligen hemkommen från båtmässan i Portoroz kan jag konstatera att intresset för Greenline är enormt. Varvet utanför Bled i Slovenien sysselsätter idag 200 personer och de levererar 2 båtar i veckan. Ett nytt varv kommer i höst öppna för att möta den ökande efterfrågan, inte minst när nya NEO skall börja produceras. Jag ser fram emot ett spännade år med många nya möten i min nya roll.

Välkommen till nya Greenline Yachts i Sverige.

Jan Duda 0707880322